2010. november 27.

Kerüljetek beljebb :)

Ez az utcánk egy nagyon nagyon kihalt pillanatában :) majd teszek fel képeket a szokásos reggeli esti forgalomról is :)
Ez a lépcsőházunk. A 10. emeleten lakunk, és szerencsére van lift :)
Ha az ember belép a lakásba, akkor a nappaliban találja magát:
Ez a csodálatos konyhánk, ahol a minap reggeli mosogatás közben előmászott a mosogatóban két tányér közül egy közepesen nagy csótány... hát nem kötöttünk életre szóló barátságot, és a kiseb pánikomban, egy nem túl elegáns megoldást választottam, egy tányér segítségével kidobtam az ablakon... remélem nem esett senki fejére... van egy kis lelkiismeret furdalásom, na.

A konyha amúgy a nappaliból nyílik csak úgy, mint a szobákhoz vezető folyosó:A folyosó végén van a fürdő amit én használok, jobbra az első ajtó az én szobám, a másodikban van a Larissa és a Katharina, balra pedig a fiúk (Jacob és Thomas). Plusz még a folyosón van a "mosókonyhánk" is :))Az én szobám átrendezés után és a Larissától kapott éjjeliszekrénnyel :)

A szobánkból nyíló terasz (ahol a rács nagyon hasznos, mert nem repülnek be a madarak):


A lányok szobája (ahova reményem szerint decemberben, ha elmegy a Larissa átköltözök, van ágy meg szekrény, meg minden :)) )
A fürdő, amit a többiek használnak:
A fürdő, amit fürdésre csak én használok, mert kicsi a víznyomás... de legalább szép tisztán tudom tartani :)
A fiúk szobája (az ajtó egy másik teraszra nyílik):
És végül a csap megoldása, amiről már írtam :) bár ez azóta megoldódott, mert egyik reggel arra keltem, hogy sugárban ömlik a falból a víz, szóval azt kijöttek megszerelni, és akkor már megcsinálták az elvezetést is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése