2010. november 21.

Szép vasárnap


A pénteki bulit kipihenendő, a szombat délutánt bevásárlással, az estét filmnézéssel töltöttük, így vasárnap teljes erőbedobással vágtunk neki Kalkutta látnivalóinak. Nem a leghíresebbeknek, mert a többiek már látták azokat.
Elsőnek elmentünk az állatkertbe a többiekkel, ahol az állatok mellett mi voltunk a legfontosabb látnivaló és fotótéma :)


Az állatkert olyasmi, mint a kínai leszámítva az etetéseket, de szerintem egészen tűrhető minőségűek voltak a ketrecek. Ami meglepőbb volt, hogy nagyon nagy tömegek jöttek el, hogy élvezzék a vasárnapot, ültek, ettek játszottak a fűben mindenfelé :) amiérdekesebb volt az állatok közül, az nem ketrecben volt, hanem szabadon, a denevérek, és láttunk az egyik óban kígyót úszni :)



Utána elmentünk a Kalkuttai Nemzeti Könyvtárhoz, ami zárva volt, de a kertben van egy hatalmas fa, és a körülötte levők állítólag mind annak az egynek a részei, mint az Avatarban, minden összeköttetésben van:)

Utána a Park street-en ettünk csirke tekercseket, ami ismét nagyon fincsi volt, és ezúttal megörökítettem a folyamatot és a kaját magát :) (ja feltöltöttem az első plázás indiai kajámat is az előző posztomba)



Aztán ittunk egy jó kávét és elsétáltunk Teréz anya házához, ahol sokat megtudtam róla :) itt van egyébként eltemetve is, meg itt van természetesen a régi szobája is. A séta is nagyon érdekes volt, csomó képet csináltam :)


Utána akartunk még planetáriumba menni, de túl sokára lett volna az előadás, így azt feladtuk, és kicsit körbenéztünk egy nagyobb indiai parkban, meg a Szent Pál katedrálist megnéztk kívülről, mert épp egy temetés volt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése