2010. december 2.

Közeli helyeken


Azt még nem meséltem, hogy a lakásunk egy több épületből álló komplexum része, amit elég magas fal (helyenként szögesdróttal) vesz körül, és minden kapujában 24/7 ül egy őr, aki megszűri ki az aki beléphet. A komplexumon belül van egymás mellett (de tényleg egymás melletti ajtók) két élelmiszerbolt és egy patika. A gyerekek lent tollasoznak vagy kriketteznek az épületek között, a felnőttek kiülnek beszélgetni. Múltkor egy teljes rezesbanda is bejött, és egy kissrácot lovagoltattak zenei kísérettel, de nem tudni miért... valamilyen ünnep volt :)

A mi épületünk, miénk a 10-en (legfelül) az egyik lakás, ami innen nem látszik.  Apropó emeletünk, beköltöztek velünk szembe, szóval lettek szomszédaink. Mióta beköltöztek, folyamatosan vendégjárás van, és ők is nyitva hagyják az ajtajukat... (mi is, mert mi ugye ket lakasban lakunk, szinte közösen :) )





Száradó szárik :)




A környéken van több befelyeztlen épület, ami elég kísértetiesen néz ki... (a kutyust itt kaptam le, de sokszor látom, ő arra közlekedik)
 


Az őrzött kapuk egyike. És a címem: 5/7 Buroshibtala Main Road, Kolkata 700038, de ez az egész komplexum neve, szóval nem tudom, hogy hogyan találna meg egy levél. A többiek is ezen a véleményen voltak, ezért a szállodába küldették a csomagjaikat, de állítólag, volt már amit itt is megkaptak :D




A helyi grund, remélem valamelyik nap lemegyünk focizni/krikettezni...
 



Amit minden taxis megért: New Alipoor petrol pump, ide kell eljutni, ha haza akarunk menni. Na hát ez a körforgalom az, a piros emberkével. (remélem egyszer még kiderítem miért piros) A sárga épület egy szálloda egyébként, bár szerintem itt még külföldi nem nagyon szállt meg :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése