2011. február 15.

Hello Uj Delhi!

A mai napon megerkeztem Uj delhibe, es szerencsere nem csak en hanem anyaek is... :)

Elsokent a vonatutrol, ami elkepesztoen kenyelmes volt. AC Tier2 jegyet vettem Rs. 2000ert, ami 10.000 Forint (jelzem hogy budapest pecs oda vissza, felnott jegy), 1400km. Plusz kaptam parnat, frissen mosott vasalt lepedot es torolkozot, takarot. Emellett 5 etkezes is volt a jegyben, teasnack indulaskor (delutan 5kor), utana forro leves kenyerrudakkal, utana rendes vacsora (hal, csirka, rizs, roti, salata es jegkrem) reggel tea, utana reggeli (omlett). nem rossz, nem?
Ilyen korulmnyek kozott (es tekintettel arra, ami szamomra szinte hihetetlen, teljes csend volt a kocsiban este 10 utan) meg aludnom is sikerult, ket film utan, ja mert hogy konnektor is volt. Ezt nevezem szolgaltatasnak.

Delhi eddig tetszik, a parlament es kornyeke nem is emlekeztet Kalkuttara, vagy arra az indiara amit eddig megismertem. De szep es erdekes, bar sokat eddig nem lattunk. Remelem Jaipurban lesz net a hotelban, ha nem, akkor majd ott szorakozok a pendrive internetkavezo komboval, addig elegedjetek meg az olvasassal :))

a hetvege egeszen aktivan es jol telt :) voltunk vidamparkban, pentek szombat buli, es vasarnap is volt egy kisebb osszejovetel a tiszteletemre, bucsuztatomnak, bar sok emberrel fogok meg talalkozni, de ki tudja meg hogy lesz... szombat szokasos mozi, vacsi.

szoval oruljetek meg elek, es tovabb boldogitalak benneteket a veget nem ero a posztokkal :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése