2011. január 21.

Stílust Indiának!

Indiaban kicsit olyan, mintha az összes többi országban eladhatatlan divatjamúlt ruhadarabot itt sikerült volna végül eladni. Nem arról van szó, hogy az indiaiak nem a legújabb divat szerint öltözködnek, hanem, hogy abszolút semmi érzékük nincs ahhoz, hogy a meglévő lehetőségekből bármi jót kihozzanak. (tisztelet a kiveteleknek termeszetesen...)

Ebbéli véleményem alátámasztására elkészítettem a következő listát:

1. Fekete zoknit Indiának! Amint azt már említettem, az indiaiak előszeretettel húznak világos színű zoknit a sötét öltönyükhöz. Tudom, hogy ilyent sajnos otthon is látni, de itt egészen elterjedt.

2. Szögezzük le, hogy a szári nagyon szép, méltóságteljes viselet, nekem nagyon tetszik, viselni is jó volt... De. Mivel tél van, sokan iszonyú színű, formájú, fazonú pulcsit húznak a szárira. Higgyétek el nem túl szép. Főleg, hogy ennek is van stílusos viselete: pulcsi helyett szép ízléses sálakat hordanak (sál-értsd akkora, mint egy takaró).

3. 60-80as évek diszkóviselete: fenékben szűk alul bő trapéz élérevasalt naci - a fiúkon.

4. A plüss mellény intézménye. Sok ronda mellényt látok, de a hidegben előkerülnek a nyalánkságok; lila vagy ciklámen színű plüss (hosszú szőrű), ami arany vagy ezüst szálakkal van tarkítva, priceless :)

5. Cipők, főleg munkába menet; vastag talp és/vagy szögletes orr, hihetetlenül rondák.

6. Ha nem cipő, akkor ronda papucs vagy szandál, télre való tekintettel zoknival kombinálva.

7. Ha már zokni, a nők nem húznak zárt cipőt; ellenben a vietnámi papucsokat kétujjas lábtyűkkel kombinálják. Sőt, ha nem vietnámi a papucs, akkor is a lábtyű a menő.

Ez epp egy ferfi, csinos nem?

8. Suhogós melegítők, csillámos pólók, brutál koptatott vagy fehér farmer, ezüst és arany nyomatos pólók/kabátok a menőbb fiúkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése