2011. március 1.

Helyzetjelentes

Mivel a bloggal kicsit elmaradtam, gondoltam beszamolok a jelenlegi helyzetrol esa jovobeli tervekrol, leven, hogy ajnos a mai nappal kellett volna elrepulnom afrikaba, de mint tudjuk, ez nem tortent meg... :(

Szoval mi befejeztuk a nagy turat, 14 nap, 2400 km, 11 varos, rengeteg latnivalo. a kepek jonnek folyamatosan majd, igyekszem utolerni magam :)

En most Delhiben vagyok, nemsokar indulok a vonatomra, ami elrepit Mumbaiba. Ott alszom ey ejszakat, gyors es laza varosnezes, es 3an este indulok is tovabb busszal Goa-ra, ahol talalkozom a brazil sraccal Kalkuttabol (Erick) es az o tobbi brazil haverjaval. Biztos jo moka lesz :) 5 napig maradunk Goaban, kis pihenes a sok latnivalo mellett. Utana elrepulok keralaba (Trivandrum) ahonnan felkirandulok es csonakazok Kochi-ig. erre lesz 5 napom, nem sok, de mivel teljesen egyedul megyek, eleg is :)
15-en visszarepulok Kalkuttaba, ott lesz egy ejszakam, es 16an este indulunk is egz 10 napos Darjeeling es Sikkim turara. Nepal kimarad, nem volt kedvem visszamenni ma es cseszekedni mega  pecsetert, es ido sem lett volna ra, meg tras sem, szoval marad sikkim, ami majdnem Nepal.

26-an erunk vissza kalkuttaba, bucsuzkodas, pakolas, es 29en repulok haza. Elvileg ez a terv vegleges, a repjegyek is megvannak, de hat Indiaban semmi em biztos :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése